30/12/2021 30/12/2021 Στον προκάτοχό του Μητροπολίτη πρώην Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Επιφάνιο αφιερώνει το ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022 της Ιεράς Μητροπόλεως που μόλις κυκλοφόρησε. Η κίνηση αυτή έγινε κατόπιν επιθυμίας του Μητροπολίτη Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλοχίου ο οποίος με αυτόν τον τρόπο δείχνει την αγάπη και τον σεβασμό του στον πολιό προκάτοχό του. Το...
30 Δεκεμβρίου, 2021 - 10:32
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2021 - 10:45

Αφιερωμένο στον πρώην Θήρας Επιφάνιο το Εορτολόγιο του 2022

Διαδώστε:
Αφιερωμένο στον πρώην Θήρας Επιφάνιο το Εορτολόγιο του 2022

Στον προκάτοχό του Μητροπολίτη πρώην Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Επιφάνιο αφιερώνει το ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022 της Ιεράς Μητροπόλεως που μόλις κυκλοφόρησε.

Η κίνηση αυτή έγινε κατόπιν επιθυμίας του Μητροπολίτη Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλοχίου ο οποίος με αυτόν τον τρόπο δείχνει την αγάπη και τον σεβασμό του στον πολιό προκάτοχό του.

Το Εορτολόγιο περιέχει (πέραν του εορτολογίου και των διοικητικών στοιχείων της Μητροπόλεως) κείμενα για τη ζωή και την πλέον των εξήκοντα χρόνων διακονία του Γέροντος Επιφανίου ως Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Παναγίας Χοζοβιωτίσσης Αμοργού, Ιεροκήρυκος και Μητροπολίτου καθώς και χειρόγραφα και συμβουλές του προς τα πνευματικά του παιδιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων