25/02/2024 25/02/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιος χοροστάτησε, στις 25 Φεβρουαρίου, του Όρθρου και τέλεσε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης στον Βόθωνα της Σαντορίνης. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του ανέπτυξε την παραβολή του Τελώνου και Φαρισαίου, η οποία προέρχεται από το κατά Λουκάν ιερό Ευαγγέλιο και οπως πολύ...
25 Φεβρουαρίου, 2024 - 17:17
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2024 - 16:24

Αρχή του Τριωδίου στον Βόθωνα

Διαδώστε:
Αρχή του Τριωδίου στον Βόθωνα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιος χοροστάτησε, στις 25 Φεβρουαρίου, του Όρθρου και τέλεσε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης στον Βόθωνα της Σαντορίνης.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του ανέπτυξε την παραβολή του Τελώνου και Φαρισαίου, η οποία προέρχεται από το κατά Λουκάν ιερό Ευαγγέλιο και οπως πολύ σοφά όρισαν οι Πατέρες της Εκκλησίας μας να αναγινώσκεται στην αρχή της κατανυκτικής περιόδου του Τριωδίου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων