20/05/2022 20/05/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας κ. Αμφιλόχιος τέλεσε χθες ιερά αγρυπνία στο Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής του Σωτήρος Φηρών Θήρας υπέρ φωτισμού και ενισχύσεων των μαθητών και μαθητριών, των διαγωνιζομένων στις ενδοσχολικές και πανελλαδικές εξετάσεις, πλαισιούμενος από τον υπεύθυνο του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως π. Ιγνάτιο Αργυρό, τον π. Λεωνίδα Πίττο και τον ιεροδιάκονο π. Χαράλαμπο...
20 Μαΐου, 2022 - 12:46
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2022 - 12:58

Αρχιερατική Αγρυπνία υπέρ ενίσχυσης των μαθητών στα Φηρά

Διαδώστε:
Αρχιερατική Αγρυπνία υπέρ ενίσχυσης των μαθητών στα Φηρά

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας κ. Αμφιλόχιος τέλεσε χθες ιερά αγρυπνία στο Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής του Σωτήρος Φηρών Θήρας υπέρ φωτισμού και ενισχύσεων των μαθητών και μαθητριών, των διαγωνιζομένων στις ενδοσχολικές και πανελλαδικές εξετάσεις, πλαισιούμενος από τον υπεύθυνο του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως π. Ιγνάτιο Αργυρό, τον π. Λεωνίδα Πίττο και τον ιεροδιάκονο π. Χαράλαμπο Σαλίβερο.

Στην ακολουθία έψαλλαν οι ιεροψάλτες του Ναού κ. Νικόλαος Βαρβαρήγος και Βασίλειος Ρούσσος βοηθούμενοι από αρκετούς ιεροψάλτες του νησιού αλλά και από μαθητές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως.

Στο τέλος της κατανυκτικής αυτής ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος ανέγνωσε ειδική ευχή υπέρ της μαθητιώσας νεολαίας, ευχαρίστησε τον προϊστάμενο του Ναού και ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως π. Ματθαίο Μπαρούση για τη φιλοξενία και ευχήθηκε καταλλήλως στους μαθητές διανέμοντας στυλό και εικόνα με ευχές για επιτυχία στις εξετάσεις, ενώ μοιράστηκε και σε όλο το εκκλησίασμα ενα μικρό κέρασμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων