28/10/2022 28/10/2022 Όπως σε κάθε γωνιά της Ελλάδος έτσι και στην πολυνησιακή Μητρόπολη Θήρας Αμοργού και Νήσων τιμήθηκε με τη δέουσα λαμπρότητα η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 με πανηγυρική δοξολογία και παρέλαση. Στα Φηρά της Σαντορίνης πραγματοποιήθηκε πανηγυρική Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής του Σωτήρος χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θήρας Αμοργού και νήσων κ....
28 Οκτωβρίου, 2022 - 21:33
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2022 - 20:21

Εκδηλώσεις για την επέτειο του «ΟΧΙ» στην Μητρόπολη Θήρας

Διαδώστε:
Εκδηλώσεις για την επέτειο του «ΟΧΙ» στην Μητρόπολη Θήρας

Όπως σε κάθε γωνιά της Ελλάδος έτσι και στην πολυνησιακή Μητρόπολη Θήρας Αμοργού και Νήσων τιμήθηκε με τη δέουσα λαμπρότητα η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 με πανηγυρική δοξολογία και παρέλαση.

Στα Φηρά της Σαντορίνης πραγματοποιήθηκε πανηγυρική Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής του Σωτήρος χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θήρας Αμοργού και νήσων κ. Αμφιλοχίου, στη συνέχεια τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των Ηρώων στην Δημοτική Πλατεία «Σαρπάκη», ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και τέλος πραγματοποιήθηκε παρέλαση των μαθητών, συλλόγων καθώς και τμήματος Εθνοφυλακής Θήρας με την συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Θήρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων