29/05/2022 30/05/2022 Τον Μητροπολίτη Θήρας Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιο επισκέφθηκε το απόγευμα της Κυριακής 29 Μαΐου 2022 πολυπληθής επιχειρηματική αποστολή από τη Σαουδική Αραβία, με επικεφαλής τον Σαουδάραβα υπουργό Επενδύσεων κ. Khalid bin Abdulaziz Al-Falih, 8 υφυπουργούς και υψηλόβαθμους αξιωματούχους στο πλαίσιο της ενίσχυσης και εμβάθυνσης των οικονομικών και επιχειρηματικών σχέσεων Ελλάδας – Σαουδικής Αραβίας. Την...
29 Μαΐου, 2022 - 21:50
Τελευταία ενημέρωση: 30/05/2022 - 0:48

Επίσκεψη Σαουδάραβων αξιωματούχων στον Μητροπολίτη Θήρας

Διαδώστε:
Επίσκεψη Σαουδάραβων αξιωματούχων στον Μητροπολίτη Θήρας

Τον Μητροπολίτη Θήρας Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιο επισκέφθηκε το απόγευμα της Κυριακής 29 Μαΐου 2022 πολυπληθής επιχειρηματική αποστολή από τη Σαουδική Αραβία, με επικεφαλής τον Σαουδάραβα υπουργό Επενδύσεων κ. Khalid bin Abdulaziz Al-Falih, 8 υφυπουργούς και υψηλόβαθμους αξιωματούχους στο πλαίσιο της ενίσχυσης και εμβάθυνσης των οικονομικών και επιχειρηματικών σχέσεων Ελλάδας – Σαουδικής Αραβίας.

Την ελληνική κυβέρνηση στην ως άνω αποστολή εκπροσωπούν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, η υφυπουργός Τουρισμού κ. Μαρία Ζαχαράκη, ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνος Φραγκογιάννης και η βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού. Στην επίσκεψη παρευρέθσαηκαν ο δήμαρχος Θήρας κ. Αντώνης Σιγάλας και ο έπαρχος Θήρας κ. Χαράλαμπος Δαρζέντας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων