26/04/2022 26/04/2022 Πανηγυρικά και μέσα σε κλίμα αναστάσιμης χαράς εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Γεωργίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Οία Σαντορίνης. Την Κυριακή του Πάσχα το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κόμισε προς ευλογία και αγιασμό των πιστών τμήμα του ιερού λειψάνου του Αγίου Γεωργίου και στην συνέχεια τελέστηκε ο πανηγυρικός εσπερινός. Την κυριώνυμο ημέρα χοροστάτησε...
26 Απριλίου, 2022 - 13:42
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2022 - 13:38

Η εορτή του Αγίου Γεωργίου στην Οία Σαντορίνης

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Γεωργίου στην Οία Σαντορίνης

Πανηγυρικά και μέσα σε κλίμα αναστάσιμης χαράς εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Γεωργίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Οία Σαντορίνης.

Την Κυριακή του Πάσχα το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κόμισε προς ευλογία και αγιασμό των πιστών τμήμα του ιερού λειψάνου του Αγίου Γεωργίου και στην συνέχεια τελέστηκε ο πανηγυρικός εσπερινός.

Την κυριώνυμο ημέρα χοροστάτησε του όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας πλαισιούμενος από ιερείς της Μητροπόλεως. Κατά την διάρκεια του κοινωνικού ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον βίο του Αγίου Γεωργίου καθώς και στα γεγονότα της Ανάστασης του Κυρίου.

Μετά το πέρας της ακολουθίας τελέστηκε η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων