26/05/2024 26/05/2024 Σήμερα, 26 Μαΐου 2024, την Τέταρτη Κυριακή από του Πάσχα, την οποία η Εκκλησία μας την έχει αφιερώσει στο θαύμα της θεραπείας του Παραλύτου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιος χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και προεξήρχε της θείας Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του...
26 Μαΐου, 2024 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2024 - 17:40

Η Κυριακή του Παραλύτου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου Θήρας

Διαδώστε:
Η Κυριακή του Παραλύτου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου Θήρας

Σήμερα, 26 Μαΐου 2024, την Τέταρτη Κυριακή από του Πάσχα, την οποία η Εκκλησία μας την έχει αφιερώσει στο θαύμα της θεραπείας του Παραλύτου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιος χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και προεξήρχε της θείας Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην ευαγγελική περικοπή παρουσιάζοντας την θεραπεία του παραλυτικού με γλαφυρό τρόπο μέσα από τα τροπάρια της ημέρας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων