04/08/2023 04/08/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Θήρας, Αμοργού και Νήσων υπό την ποιμαντορία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Αμφιλοχίου έχει θέσει ως πρωταρχικό της σκοπό την προσέγγιση των παιδιών και νέων της τοπικής κοινωνίας της Θήρας. Ποικίλες και πρωτότυπες δράσεις, εκπαιδευτικού, ψυχαγωγικού και καλλιτεχνικού χαρακτήρα διοργανώνονται από τη Μητρόπολη προς όφελος της νεολαίας. Επιθυμώντας ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός...
04 Αυγούστου, 2023 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 04/08/2023 - 19:06

Κοινές δράσεις Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας και Δήμου Θήρας για τη νεολαία

Διαδώστε:
Κοινές δράσεις Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας και Δήμου Θήρας για τη νεολαία

Η Ιερά Μητρόπολη Θήρας, Αμοργού και Νήσων υπό την ποιμαντορία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Αμφιλοχίου έχει θέσει ως πρωταρχικό της σκοπό την προσέγγιση των παιδιών και νέων της τοπικής κοινωνίας της Θήρας.

Ποικίλες και πρωτότυπες δράσεις, εκπαιδευτικού, ψυχαγωγικού και καλλιτεχνικού χαρακτήρα διοργανώνονται από τη Μητρόπολη προς όφελος της νεολαίας.

Επιθυμώντας ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Θήρας (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) να συνδράμει στο έργο αυτό της Ιεράς Μητρόπολης και σε συνεργασία με το Γραφείο Νεότητος αυτής, εντός του Αυγούστου πρόκειται να προβεί σε εργασίες ολικής ανακαίνισης και επισκευής του γηπέδου 5Χ5 του Ημεροβιγλίου, το οποίο και θα δοθεί προς χρήση και στην Ιερά Μητρόπολη για την εκπλήρωση των κατηχητικών, νεανικών και ιεραποστολικών της στόχων για τα επόμενα έτη.

Μέσα στον τρέχοντα μήνα αναμένεται να ολοκληρωθεί το σύνολο των εργασιών, ώστε άμεσα και σίγουρα κατά την νέα κατηχητική χρονιά το γήπεδο να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τα παιδιά, που θα συμμετέχουν στις αθλητικές και νεανικές δράσεις του Γραφείου Νεότητος της Μητρόπολης .

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων