18/02/2024 18/02/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας κ. Αμφιλόχιος ιερούργησε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Έξω Γωνίας Θήρας την Κυριακή (της Χαναναίας), 18 Φεβρουαρίου 2024. Στο κήρυγμα του ανέφερε ότι η ταπείνωση της Χαναναίας μπροστά στη δοκιμασία που την υπέβαλε ο Χριστός προκάλεσε τον θαυμασμό ακόμη και του ίδιου του Θεού, ο...
18 Φεβρουαρίου, 2024 - 14:22
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2024 - 14:28

Κυριακή της Χαναναίας στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Έξω Γωνίας Θήρας

Διαδώστε:
Κυριακή της Χαναναίας στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Έξω Γωνίας Θήρας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας κ. Αμφιλόχιος ιερούργησε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Έξω Γωνίας Θήρας την Κυριακή (της Χαναναίας), 18 Φεβρουαρίου 2024.

Στο κήρυγμα του ανέφερε ότι η ταπείνωση της Χαναναίας μπροστά στη δοκιμασία που την υπέβαλε ο Χριστός προκάλεσε τον θαυμασμό ακόμη και του ίδιου του Θεού, ο οποίος αφού στη συνέχεια εκπλήρωσε το αίτημα της την προέβαλλε στους αιώνες ως παράδειγμα και πρότυπο βαθιάς πίστης, ανιδιοτελούς αγάπης και ειλικρινούς ταπείνωσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων