27/03/2023 27/03/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας Αμοργού και νήσων κ Αμφιλόχιος χοροστάτησε στον Πέμπτο Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου στον Καρτεράδο της Σαντορίνης τη συμμετοχή των ιερέων της νήσου Θήρας. Στην ακολουθία έψαλλε η χορωδία Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως. Τον θείο λόγο κήρυξε, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής...
27 Μαρτίου, 2023 - 11:38

Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας στην Μητρόπολη Θήρας

Διαδώστε:
Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας στην Μητρόπολη Θήρας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας Αμοργού και νήσων κ Αμφιλόχιος χοροστάτησε στον Πέμπτο Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου στον Καρτεράδο της Σαντορίνης τη συμμετοχή των ιερέων της νήσου Θήρας.

Στην ακολουθία έψαλλε η χορωδία Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τον θείο λόγο κήρυξε, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Γέροντας Ελισαίος ο όποιος ομίλησε με θέμα: Η κλίμακα του Αγίου Ιωάννου του Σιναΐτου ως εγχειρίδιο ζωής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων