20/04/2022 20/04/2022 Ο Μητροπολίτης Θήρας κ. Αμφιλόχιος τέλεσε το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, τη Μεγάλη Τετάρτη, ημέρα κατά την οποία στην Εκκλησία υπάρχει παράδοση να τελείται το Ιερό Ευχέλαιο προς ενίσχυση και πνευματική προετοιμασία των πιστών προκειμένης της Ανάστασης του Κυρίου μας. Στο ιερό ευχέλαιο συμμετείχαν μέλη της Διοίκησης του Νοσοκομείου,...
20 Απριλίου, 2022 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2022 - 19:12

Ο Μητροπολίτης Θήρας ευχήθηκε στους ιατρούς και τους ασθενείς του Γ. Νοσοκομείου Θήρας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θήρας ευχήθηκε στους ιατρούς και τους ασθενείς του Γ. Νοσοκομείου Θήρας

Ο Μητροπολίτης Θήρας κ. Αμφιλόχιος τέλεσε το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, τη Μεγάλη Τετάρτη, ημέρα κατά την οποία στην Εκκλησία υπάρχει παράδοση να τελείται το Ιερό Ευχέλαιο προς ενίσχυση και πνευματική προετοιμασία των πιστών προκειμένης της Ανάστασης του Κυρίου μας.

Στο ιερό ευχέλαιο συμμετείχαν μέλη της Διοίκησης του Νοσοκομείου, το νοσηλευτικό προσωπικό, συνοδοί ασθενών και ασθενείς.

Ο Σεβασμιώτατος επαίνεσε το θεάρεστο έργο των ιατρών και των νοσηλευτών και ευχήθηκε αφενός γρήγορη ανάρρωση στους ασθενούντες και αφετέρου να είναι η τελευταία χρονιά κατά την οποία υπάρχει ο κίνδυνος της ασθένειας του κορωνοϊού.

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων