13/08/2022 13/08/2022 Στην ακολουθία του Εσπερινού της αποδόσεως της μεγάλης δεσποτικής εορτής της Μεταμορφώσεως του Κυρίου και του τελευταίου Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Παναγίας Ακαθίστου (Παναγίας Πλατσανής) στην Οία χοροστάτησε χθες ο Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιος.  Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του ανέλυσε το τροπάριο “Πρεσβεία θερμή και τείχος...
13 Αυγούστου, 2022 - 8:35
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2022 - 9:18

Ο Μητροπολίτης Θήρας σε Ιερά Παράκληση στην Οία

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θήρας σε Ιερά Παράκληση στην Οία

Στην ακολουθία του Εσπερινού της αποδόσεως της μεγάλης δεσποτικής εορτής της Μεταμορφώσεως του Κυρίου και του τελευταίου Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Παναγίας Ακαθίστου (Παναγίας Πλατσανής) στην Οία χοροστάτησε χθες ο Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιος. 

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του ανέλυσε το τροπάριο “Πρεσβεία θερμή και τείχος απροσμάχητον” και στην συνέχεια αναφέρθηκε εν συντομία στην επικείμενη μεγάλη εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Στην ακολουθία έψαλλε ο παραθερίζων στην Σαντορίνη Άρχων Πρωτομαΐστωρ της MτXE κ. Σταμάτιος Κίσσας, ο πρωτοψάλτης του Μητροπολιτικού Ναού Θήρας κ. Νικόλαος Βαρβαρήγος και τοπικοί ψάλτες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων