27/06/2022 27/06/2022 Σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, με υπόβαθρο το όμορφο ηλιοβασίλεμα στην Καλντέρα της Σαντορίνης έλαβε χώρα η εκδήλωση “Οι νέοι τραγουδούν για τους νέους”, την οποία το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, Αμοργού και Νήσων σε συνεργασία με το Εθνικό Ωδείο Θήρας διοργάνωσαν. Μαθητές των σύγχρονων τμημάτων του Εθνικού Ωδείου έπαιξαν και τραγούδησαν με μεγάλη...
27 Ιουνίου, 2022 - 12:40
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2022 - 12:47

Ο Μητροπολίτης Θήρας στην εκδήλωση “Οι νέοι τραγουδούν για τους νέους”

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θήρας στην εκδήλωση “Οι νέοι τραγουδούν για τους νέους”

Σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, με υπόβαθρο το όμορφο ηλιοβασίλεμα στην Καλντέρα της Σαντορίνης έλαβε χώρα η εκδήλωση “Οι νέοι τραγουδούν για τους νέους”, την οποία το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, Αμοργού και Νήσων σε συνεργασία με το Εθνικό Ωδείο Θήρας διοργάνωσαν.

Μαθητές των σύγχρονων τμημάτων του Εθνικού Ωδείου έπαιξαν και τραγούδησαν με μεγάλη επιτυχία τραγούδια, ενώ μικρά κείμενα περί της πνευματικής αξίας της μουσικής αλλά και της γνήσιας και ειλικρινούς χριστιανικής ζωής και χαράς απέδωσαν ένα όμορφο πνευματικό υπόβαθρο.

Στο τέλος του μουσικού προγράμματος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας κ. Αμφιλόχιος ευχαρίστησε τους συντελεστές της όμορφης αυτής συναυλίας και σημείωσε ότι στην ουσία αυτή η εκδήλωση σηματοδοτούσε την αρχή της νέας ιεραποστολικής προσπάθειας της Μητροπόλεως και του Γραφείου Νεότητας αυτής για την εν Χριστώ προσέγγιση της νεολαίας των ευλογημένων νησιών μας, η οποία με ποικίλες δράσεις και εκδηλώσεις θα αναπτυχθεί πλήρως από το προσεχές φθινόπωρο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων