26/02/2023 26/02/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας Αμοργού και Nήσων κ. Αμφιλόχιος μετέβη την Κυριακή της Τυρινής, 26 Φεβρουαρίου, στην Οία όπου χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου. Κατά το κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην σημερινή ευαγγελική περικοπή, τονίζοντας τον τρόπο με τον οποίο καλείται ο κάθε άνθρωπος να διάγει...
26 Φεβρουαρίου, 2023 - 16:44
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2023 - 17:00

Ο Μητροπολίτης Θήρας στην Οία την Κυριακή της Τυρινής

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θήρας στην Οία την Κυριακή της Τυρινής

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας Αμοργού και Nήσων κ. Αμφιλόχιος μετέβη την Κυριακή της Τυρινής, 26 Φεβρουαρίου, στην Οία όπου χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.

Κατά το κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην σημερινή ευαγγελική περικοπή, τονίζοντας τον τρόπο με τον οποίο καλείται ο κάθε άνθρωπος να διάγει το διάστημα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, ώστε να καταστεί πολίτης της Βασιλείας του Θεού.

Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας τέλεσε το τρίμηνο μνημόσυνο του πατρός Ιωάννου Βαρβαρήγου και το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού πατρός Ευαγγέλου Πρασίνου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων