03/02/2024 03/02/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας κ. Αμφιλόχιος μαζί με τον φιλοξενούμενό του Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίο χθες παρευρέθηκαν στο παραδοσιακό πανηγύρι της Παναγίας της Σέργαινας στον Βόθωνα, στον ιδιότυπο αυτό παλαιό υπόσκαφο ναό, ο οποίος τιμάται στη μεγάλη εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου. Οι δύο Αρχιερείς ευχήθηκαν στους συμπανηγυριστές η Παναγία να τους...
03 Φεβρουαρίου, 2024 - 13:09
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2024 - 13:07

Ο Μητροπολίτης Θήρας στο πανηγύρι της Παναγίας της Σέργαινας στον Βόθωνα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θήρας στο πανηγύρι της Παναγίας της Σέργαινας στον Βόθωνα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας κ. Αμφιλόχιος μαζί με τον φιλοξενούμενό του Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίο χθες παρευρέθηκαν στο παραδοσιακό πανηγύρι της Παναγίας της Σέργαινας στον Βόθωνα, στον ιδιότυπο αυτό παλαιό υπόσκαφο ναό, ο οποίος τιμάται στη μεγάλη εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου.

Οι δύο Αρχιερείς ευχήθηκαν στους συμπανηγυριστές η Παναγία να τους χαρίζει υγεία σωματική και πνευματική, ώστε να κρατούν τις ευσεβείς παραδόσεις μας, οι οποίες έχουν κέντρο τους τις εορτές της πίστεώς μας και την ευσεβεια του λαού μας.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων