02/10/2022 02/10/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιος, ευρισκόμενος στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της Ιεραρχίας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, τέλεσε το μυστήριο της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καλλιθέας, κατόπιν προσκλήσεως του προϊσταμένου του εν λόγω Ναού αρχιμ. Νικολάου Κλάδη, τη συμμετοχή των ιερέων του Ναού....
02 Οκτωβρίου, 2022 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2022 - 16:04

Ο Μητροπολίτης Θήρας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καλλιθέας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θήρας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καλλιθέας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιος, ευρισκόμενος στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της Ιεραρχίας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, τέλεσε το μυστήριο της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καλλιθέας, κατόπιν προσκλήσεως του προϊσταμένου του εν λόγω Ναού αρχιμ. Νικολάου Κλάδη, τη συμμετοχή των ιερέων του Ναού.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε, το καθιερωμένο από πολλών ετών την πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου, μνημόσυνο πάντων των προαπελθόντων ιερέων, ψαλτών, επιτρόπων, συνεργατών, δωρητών και ευεργετών του Ιερού Ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων