21/09/2022 21/09/2022 Κατόπιν προσκλήσεως της διοικήσεως του ΑΟ Θήρας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας Αμοργού και νήσων κ Αμφιλόχιος τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου στο Κλειστό Γυμναστήριο Θήρας. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στις αθλήτριες υγεία και δύναμη, ώστε με σκληρή εργασία και πνεύμα ομαδικότητας η ομάδα να επιτύχει τους υψηλούς και φέτος στόχους της...
21 Σεπτεμβρίου, 2022 - 14:52
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2022 - 13:52

Ο Μητροπολίτης Θήρας τέλεσε τον Αγιασμό στον ΑΟ Θήρας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θήρας τέλεσε τον Αγιασμό στον ΑΟ Θήρας

Κατόπιν προσκλήσεως της διοικήσεως του ΑΟ Θήρας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας Αμοργού και νήσων κ Αμφιλόχιος τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου στο Κλειστό Γυμναστήριο Θήρας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στις αθλήτριες υγεία και δύναμη, ώστε με σκληρή εργασία και πνεύμα ομαδικότητας η ομάδα να επιτύχει τους υψηλούς και φέτος στόχους της αλλά και να αποτελέσει πραγματικά μια αφορμή για την ενότητα της τοπικής κοινωνίας και κυρίως της νεολαίας του νησιού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων