29/01/2024 29/01/2024 Παρουσία του Μητροπολίτη Θήρας κ. Αμφιλοχίου πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση από το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητρόπολης Θήρας με αφορμή την εορτή των Τριών Ιεραρχών για τα παιδιά και τους κατηχητές των κατηχητικών σχολείων της Σαντορίνης, η οποία έλαβε χώρα χθες στο πνευματικό κέντρο του Αγίου Παντελεήμονος Έξω Γωνιάς Θήρας. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και...
29 Ιανουαρίου, 2024 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2024 - 16:54

Ο Θήρας Αμφιλόχιος στην εορταστική εκδήλωση του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης

Διαδώστε:
Ο Θήρας Αμφιλόχιος στην εορταστική εκδήλωση του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης

Παρουσία του Μητροπολίτη Θήρας κ. Αμφιλοχίου πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση από το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητρόπολης Θήρας με αφορμή την εορτή των Τριών Ιεραρχών για τα παιδιά και τους κατηχητές των κατηχητικών σχολείων της Σαντορίνης, η οποία έλαβε χώρα χθες στο πνευματικό κέντρο του Αγίου Παντελεήμονος Έξω Γωνιάς Θήρας.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης π.Πολύκαρπος Μπογρης, γραμματέας της συνοδικής επιτροπής επί της χριστιανικής αγωγής και νεότητος, προσκεκλημένος προς τούτο από τον Σεβασμιώτατο, ο οποίος με τον γλυκύ και ζεστό του λόγο προσέγγισε τα πολυάριθμα παιδιά, που είχαν κατακλύσει την αίθουσα και τους μετέδωσε καίρια μηνύματα μέσα από τις προσωπικότητες των αγίων Τριών Ιεραρχών.

Στη συνέχεια παρατέθηκε πλούσιο γεύμα σε όλους, ενώ με τη ζωντανή μουσική τα παιδιά αλλά και όλοι οι παριστάμενοι χάρηκαν τραγουδώντας, χορεύοντας και διασκεδάζοντας!

 

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων