01/09/2023 01/09/2023 Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Συμεών του Στυλίτη, ο οποίος βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων του εργοστασίου της ΔΕΗ στον Μονόλιθο Σαντορίνης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιος το πρωί της Παρασκευής 1 Σεπτεμβρίου 2023  χοροστάτησε του Όρθρου και τέλεσε το μυστήριο της Θείας Λειτουργίας. Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο...
01 Σεπτεμβρίου, 2023 - 15:45
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2023 - 15:18

Πανήγυρις του Αγίου Συμεών του Στυλίτη στο Μονόλιθο Σαντορίνης

Διαδώστε:
Πανήγυρις του Αγίου Συμεών του Στυλίτη στο Μονόλιθο Σαντορίνης

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Συμεών του Στυλίτη, ο οποίος βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων του εργοστασίου της ΔΕΗ στον Μονόλιθο Σαντορίνης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιος το πρωί της Παρασκευής 1 Σεπτεμβρίου 2023  χοροστάτησε του Όρθρου και τέλεσε το μυστήριο της Θείας Λειτουργίας.

Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο βίο του Οσίου Συμεών και ευχήθηκε στους πιστούς για το νέο εκκλησιαστικό έτος, το οποίο αρχίζει την 1η του μηνός Σεπτεμβρίου.
Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της ιεράς εικόνος του Αγίου Συμεών και ευλογήθηκε η παραδοσιακή πανήγυρις.
Στην ακολουθία παρέστη ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Μάρκος Καφούρος.
  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων