31/03/2022 31/03/2022 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Θήρας Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιος θα πραγματοποιήσει ποιμαντική επίσκεψη στην Ίο από αύριο,  Παρασκευή, 1 Απριλίου έως την Κυριακή 3 Απριλίου. Την Παρασκευή 1 Απριλίου το απόγευμα θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Δ´ Χαιρετισμών στον Iερό Nαό Εισοδίων της Θεοτόκου (Κουντουτιανής) και την Κυριακή 3 Απριλίου θα λειτουργήσει στην Ενορία του...
31 Μαρτίου, 2022 - 15:48
Τελευταία ενημέρωση: 31/03/2022 - 15:50

Ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτη Θήρας στην Ίο

Διαδώστε:
Ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτη Θήρας στην Ίο

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Θήρας Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιος θα πραγματοποιήσει ποιμαντική επίσκεψη στην Ίο από αύριο,  Παρασκευή, 1 Απριλίου έως την Κυριακή 3 Απριλίου.

Την Παρασκευή 1 Απριλίου το απόγευμα θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Δ´ Χαιρετισμών στον Iερό Nαό Εισοδίων της Θεοτόκου (Κουντουτιανής) και την Κυριακή 3 Απριλίου θα λειτουργήσει στην Ενορία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου όπου και θα τελέσει το τρίμηνο μνημόσυνο του μακαριστού εφημέριου π. Ανδρέα Δακουτρού. Στις Ιερές Ακολουθίες θα ψάλλει ο Πρωτοψάλτης Αθηνών Γεώργιος Κοσσένας.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων