22/09/2022 22/09/2022 Ο Μητροπολίτης Θήρας κ. Αμφιλόχιος μετέβη σήμερα στο Δημοτικό Σχολείο Ακρωτηρίου Σαντορίνης, στο οποίο, κατόπιν σχετικού παρακλητικού αιτήματος της Διεύθυνσής του, προσέφερε αθλητικό υλικό για τις ανάγκες του Σχολείου. Ο Σεβασμιώτατος έγινε δεκτός με εκδηλώσεις αγάπης και σεβασμού από τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, με τους οποίους και συνομίλησε. Ο Σεβασμιώτατος, αφού μίλησε για τη...
22 Σεπτεμβρίου, 2022 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2022 - 18:20

Προσφορά αθλητικού υλικού στο Δημοτικό Σχολείο Ακρωτηρίου

Διαδώστε:
Προσφορά αθλητικού υλικού στο Δημοτικό Σχολείο Ακρωτηρίου

Ο Μητροπολίτης Θήρας κ. Αμφιλόχιος μετέβη σήμερα στο Δημοτικό Σχολείο Ακρωτηρίου Σαντορίνης, στο οποίο, κατόπιν σχετικού παρακλητικού αιτήματος της Διεύθυνσής του, προσέφερε αθλητικό υλικό για τις ανάγκες του Σχολείου. Ο Σεβασμιώτατος έγινε δεκτός με εκδηλώσεις αγάπης και σεβασμού από τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, με τους οποίους και συνομίλησε.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού μίλησε για τη μεγάλη σημασία του αθλητισμού και για το γεγονός ότι οι Χριστιανοί οφείλουν και μέσω της άθλησης να έχουν σώμα υγιές ως κατοικητήριο της ψυχής, ευχήθηκε στους διδασκάλους και τους μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά και εξεδήλωσε για μια ακόμη φορά τη συμπαράσταση της Ιεράς Μητροπόλεως στις εκπαιδευτικές ανάγκες του Σχολείου, στο οποίο είχε κατά την περασμένη σχολική χρονιά προσφέρει την Αγία Γραφή σε όλους τους μαθητές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων