01/01/2023 01/01/2023 Στον Mητροπολιτικό Nαό Υπαπαντής του Σωτήρος χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και τέλεσε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας κατά την απαρχή του νέου έτους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας κ. Αμφιλόχιος. Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας τελέσθηκε η επίσημη Δοξολογία για την είσοδο μας στο νέο έτος 2023 παρόντος του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και...
01 Ιανουαρίου, 2023 - 17:32
Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2023 - 16:52

Πρωτοχρονιά στην Ιερά Μητρόπολη Θήρας

Διαδώστε:
Πρωτοχρονιά στην Ιερά Μητρόπολη Θήρας

Στον Mητροπολιτικό Nαό Υπαπαντής του Σωτήρος χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και τέλεσε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας κατά την απαρχή του νέου έτους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας κ. Αμφιλόχιος.

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας τελέσθηκε η επίσημη Δοξολογία για την είσοδο μας στο νέο έτος 2023 παρόντος του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και προέδρου της Θηραϊκής Πολιτείας κ. Νικολάου Ζώρζου και ευλογήθηκε στη συνέχεια η αγιοβασιλόπιτα υπό του Σεβασμιωτάτου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε η νέα χρονιά να αποτελέσει εφαλτήριο για πνευματικά αθλήματα, μεταξύ των οποίων προέτεινε την αγάπη, η οποία αποτελεί προϋπόθεση για κάθε αγαθή καρποφορία.

 

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων