20/06/2022 20/06/2022 Το Κλειστό Γυμναστήριο Σαντορίνης (το οποίο αποτελεί δωρεά της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας προς την τοπική κοινωνία) επισκέφτηκε σήμερα 20 Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιος, με αφορμή την έναρξη των δραστηριοτήτων του ΔΑΠΠΟΣ SUMMER CLASS που σκοπό έχει την δημιουργική απασχόληση των συμμετεχόντων παιδιών κατά τη διάρκεια των θερινών τους διακοπών....
20 Ιουνίου, 2022 - 14:16
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2022 - 13:34

Σαντορίνη: Ο Μητροπολίτης έπαιξε μπάσκετ με τα παιδιά

Διαδώστε:
Σαντορίνη: Ο Μητροπολίτης έπαιξε μπάσκετ με τα παιδιά

Το Κλειστό Γυμναστήριο Σαντορίνης (το οποίο αποτελεί δωρεά της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας προς την τοπική κοινωνία) επισκέφτηκε σήμερα 20 Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιος, με αφορμή την έναρξη των δραστηριοτήτων του ΔΑΠΠΟΣ SUMMER CLASS που σκοπό έχει την δημιουργική απασχόληση των συμμετεχόντων παιδιών κατά τη διάρκεια των θερινών τους διακοπών.

Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για το πρόγραμμα από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης κ. Βασίλειο Αλαφούζο αλλά και να συνομιλήσει με τα γεμάτα ενθουσιασμό παιδιά, να τους προσφέρει ευλογίες και να συμμετάσχει στο παιχνίδι τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων