23/08/2023 23/08/2023 Κατά την απόδοση της εορτής της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιος χοροστάτησε του Όρθρου και τέλεσε το μυστήριο της Θείας Λειτουργίας στον Βυζαντινό Ιερό Ναό Παναγίας Επισκοπής στην Μέσα Γωνιά της Σαντορίνης. Κατά το κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο νόημα της Αποδόσεως των μεγάλων Δεσποτικών και...
23 Αυγούστου, 2023 - 13:11
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2023 - 13:42

Τα εννιάμερα της Παναγίας στη Σαντορίνη

Διαδώστε:
Τα εννιάμερα της Παναγίας στη Σαντορίνη

Κατά την απόδοση της εορτής της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιος χοροστάτησε του Όρθρου και τέλεσε το μυστήριο της Θείας Λειτουργίας στον Βυζαντινό Ιερό Ναό Παναγίας Επισκοπής στην Μέσα Γωνιά της Σαντορίνης.

Κατά το κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο νόημα της Αποδόσεως των μεγάλων Δεσποτικών και Θεομητορικών εορτών καθώς και στο νόημα της εορτής και στο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Υπεραγίας Θεοτόκου πέριξ του Ιερού Ναού και ευλογήθηκαν τα πατροπαράδοτα εδέσματα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων