10/03/2024 10/03/2024 Ο Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιος, την Κυριακή 10 Μαρτίου, χοροστάτησε του Όρθρου και τέλεσε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στο Μεγαλοχώρι της Σαντορίνης. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην ευαγγελική περικοπή η οποία είναι αφιερωμένη στο πιο φοβερό γεγονός της ανθρώπινης ιστορίας, στη μέλλουσα Κρίση,...
10 Μαρτίου, 2024 - 14:00
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2024 - 13:39

Θήρας Αμφιλόχιος: Το μεγαλύτερο αίτιο της σωτηρίας ή της καταδίκης θα είναι η αρετή της αγάπης

Διαδώστε:
Θήρας Αμφιλόχιος: Το μεγαλύτερο αίτιο της σωτηρίας ή της καταδίκης θα είναι η αρετή της αγάπης

Ο Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιος, την Κυριακή 10 Μαρτίου, χοροστάτησε του Όρθρου και τέλεσε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στο Μεγαλοχώρι της Σαντορίνης.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην ευαγγελική περικοπή η οποία είναι αφιερωμένη στο πιο φοβερό γεγονός της ανθρώπινης ιστορίας, στη μέλλουσα Κρίση, τονίζοντας πως το μεγαλύτερο αίτιο της σωτηρίας ή της καταδίκης θα είναι η αρετή της αγάπης.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον αγιασμό και εγκαινίασε το ανακαινισμένο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων