28/11/2022 28/11/2022 Το απόγευμα της Κυριακής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού & Νήσων κ. Αμφιλόχιος τέλεσε τα Θυρανοίξια του ευρισκομένου στον Καρτεράδο Σαντορίνης νεοδμήτου Ιερού Παρεκκλησίου Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Στην προσλαλιά του, ο Μητροπολίτης κ. Αμφιλόχιος, εξέφρασε τη χαρά του για την τέλεση της ακολουθίας των θυρανοιξίων κατά την ημέρα μάλιστα που συμπληρώνεται ένα έτος από την...
28 Νοεμβρίου, 2022 - 10:13
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2022 - 10:23

Θυρανοίξια ιερού παρεκκλησίου από τον Μητροπολίτη Θήρας Αμφιλόχιο

Διαδώστε:
Θυρανοίξια ιερού παρεκκλησίου από τον Μητροπολίτη Θήρας Αμφιλόχιο

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού & Νήσων κ. Αμφιλόχιος τέλεσε τα Θυρανοίξια του ευρισκομένου στον Καρτεράδο Σαντορίνης νεοδμήτου Ιερού Παρεκκλησίου Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Στην προσλαλιά του, ο Μητροπολίτης κ. Αμφιλόχιος, εξέφρασε τη χαρά του για την τέλεση της ακολουθίας των θυρανοιξίων κατά την ημέρα μάλιστα που συμπληρώνεται ένα έτος από την ενθρόνισή του στην Ιερά Μητρόπολη, συνεχάρη την οικογένεια των κτητόρων Ευαγγέλου & Πετρούλας Ρούσσου και τους ευχήθηκε η Κυρία Θεοτόκος να πρεσβεύει έτσι ώστε να έχουν υγεία και κάθε παρά Κυρίου ευλογία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων