23/06/2020 23/06/2020 Στις 24 Ιουνίου η Αγία μας Εκκλησία τιμά και εορτάζει το Γενέθλιο του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, ο οποίος είχε την μεγαλύτερη τιμή από κάθε άλλο άνθρωπο, είχε δηλαδή την τιμή να βαπτίσει τον ίδιο τον Δεσπότη Χριστό. Αυτόν διάλεξε ο Κύριός μας από όλους τους γηγενείς για υπουργό του φρικτού Μυστηρίου της Βαπτίσεώς του....
23 Ιουνίου, 2020 - 14:24
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2020 - 14:38

Τιμούν το Γενέθλιο του Τιμίου Προδρόμου στη Σαντορίνη

Διαδώστε:
Τιμούν το Γενέθλιο του Τιμίου Προδρόμου στη Σαντορίνη

Στις 24 Ιουνίου η Αγία μας Εκκλησία τιμά και εορτάζει το Γενέθλιο του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, ο οποίος είχε την μεγαλύτερη τιμή από κάθε άλλο άνθρωπο, είχε δηλαδή την τιμή να βαπτίσει τον ίδιο τον Δεσπότη Χριστό. Αυτόν διάλεξε ο Κύριός μας από όλους τους γηγενείς για υπουργό του φρικτού Μυστηρίου της Βαπτίσεώς του.

Στην Ενορία μας το Γενέθλιο του Τιμίου Προδρόμου θα εορταστεί στο άρτι ανακαινισθέν Ιερό Ενοριακό Παρεκκλήσιο Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου που ευρίσκεται στον «Ποταμό» σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

ΤΡΙΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ & ΩΡΑ 18:00

Αγιασμός επί τη ανακαινίσει του Ιερού Ναού, Πανηγυρικός Εσπερινός.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ & ΩΡΑ 07:00

Μεσονυκτικό, Όρθρος, Θεία Λειτουργία

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ & ΩΡΑ 18:00

Ώρα Θ’, Εσπερινός, Παρακλητικός Κανόνας Τιμίου Προδρόμου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων