02/02/2023 02/02/2023 Πανηγυρίζει σήμερα ο Μητροπολιτικός Ναός της Σαντορίνης. Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ο Τρισαρχιερατικός Εόρτιος Πανηγυρικός Εσπερινός της μεγάλης δεσποτοθεομητορικής εορτής της Υπαπαντής του Σωτήρος στον πανηγυρίζοντα φερώνυμο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό στα Φηρά. Του Εσπερινού προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος ο οποίος και εκήρυξε τον θείο Λόγο, συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Σύρου,...
02 Φεβρουαρίου, 2023 - 8:18
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2023 - 8:19

Τρισαρχιερατικός Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ναό Σαντορίνης

Διαδώστε:
Τρισαρχιερατικός Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ναό Σαντορίνης

Πανηγυρίζει σήμερα ο Μητροπολιτικός Ναός της Σαντορίνης. Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ο Τρισαρχιερατικός Εόρτιος Πανηγυρικός Εσπερινός της μεγάλης δεσποτοθεομητορικής εορτής της Υπαπαντής του Σωτήρος στον πανηγυρίζοντα φερώνυμο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό στα Φηρά.

Του Εσπερινού προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος ο οποίος και εκήρυξε τον θείο Λόγο, συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας, Μήλου, Δήλου και Μυκόνου κ. Δωροθέου Β’ και Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλοχίου, του και οικείου Ποιμενάρχου, ο οποίος με θερμούς λόγους καλωσόρισε τους φιλοξενουμένους Αρχιερείς.

Παρέστησαν οι Βουλευτές Κυκλάδων κ. Αικατερίνη Μονογυιού και κ. Φίλιππος Φόρτωμας και εκπρόσωποι των φορέων της Σαντορίνης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων