21/12/2018 21/12/2018 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχή χρονιά η εορτοαγορά των κατηχητικών στην πόλη της Καρδίτσας. Μπορεί το τσουχτερό κρύο να χτύπησε για τα καλά την πόλη μας αλλά δεν στάθηκε αρκετό για να αποτρέψει μικρούς και μεγάλους, όλους όσοι έχουν αισθήματα ανθρωπιάς και φιλανθρωπίας να σπεύσουν να βοηθήσουν και να ενισχύσουν το φιλανθρωπικό έργο...
21 Δεκεμβρίου, 2018 - 19:12

Ένα απόγευμα προσφοράς και αγάπης από τα κατηχητικά της Καρδίτσας

Διαδώστε:
Ένα απόγευμα προσφοράς και αγάπης από τα κατηχητικά της Καρδίτσας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχή χρονιά η εορτοαγορά των κατηχητικών στην πόλη της Καρδίτσας. Μπορεί το τσουχτερό κρύο να χτύπησε για τα καλά την πόλη μας αλλά δεν στάθηκε αρκετό για να αποτρέψει μικρούς και μεγάλους, όλους όσοι έχουν αισθήματα ανθρωπιάς και φιλανθρωπίας να σπεύσουν να βοηθήσουν και να ενισχύσουν το φιλανθρωπικό έργο των κατηχητικών.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν ήταν αρκετά και έτσι την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 το απόγευμα, εκπρόσωποι Ιερέων, κατηχητών και παιδιών με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως μας π. Αμφιλόχιο Παπανδρέου, αλλά και τον υπεύθυνο του γραφείου νεότητος π. Παναγιώτη Καλλιώρα επισκέφθηκαν τα ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως μας, το σπίτι της αγάπης και το γηροκομείο και παρέδωσαν τα χρήματα από την φιλανθρωπική εορτοαγορά.

Πρώτα επισκέφθηκαν το σπίτι της αγάπης όπου ο υπεύθυνος Ιερέας π. Ευάγγελος Κάμπας και οι ευγενικές κυρίες που βοηθούν υποδέχθηκαν με πολύ χαρά τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, τους Ιερείς, τα παιδάκια και τους εκπροσώπους των κατηχητών και αφού παρέλαβαν τον κόπο των παιδιών ευχαρίστησαν τόσο τα παιδιά όσο και τους κατηχητές για την αγάπη και φιλανθρωπική τους βοήθεια.

Στην συνέχεια μετέβησαν στο γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως μας βαθιά συγκινημένοι όλοι που θα συναντούσαν τους απόμαχους της ζωής. Το γηροκομείο που αποτελεί ένα κόσμημα για την Ιερά μας Μητρόπολη και μια γωνιά ανάπαυσης, ξεκούρασης και φροντίδας για τους ηλικιωμένους. Γέροντες και γερόντισσες, με το βάρος των χρόνων στην πλάτη τους μας περίμεναν, χαμογελαστοί και πεντακάθαροι. Τους τραγουδήσαμε τα κάλαντα των Χριστουγέννων, τους προσφέραμε τα χρήματα από την εορτοαγορά, αλλά και την καλή μας διάθεση και αγάπη και ανταμειφτήκαμε με το χαμόγελο και τις ευχαριστίες των ηλικιωμένων. Ο Διευθυντής του γηροκομείου κ. Ιωάννης Σούφλας μας ευχαρίστησε θερμά τόσο για την οικονομική ενίσχυση αλλά και για την παρουσία μας. Και εμείς ζήσαμε ένα υπέροχο απόγευμα προσφοράς και αγάπης που γέμισε τις καρδιές μας με χαρά και αγαλλίαση. Μακάρι αυτές οι επισκέψεις να ήταν πιο συχνές από όλους μας και να χαρίζουμε αγάπη και χαμόγελα σε όλους αυτούς που έχουν ανάγκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων