19/11/2018 19/11/2018 Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας συλλειτουργούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου και του επιχωρίου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμοθέου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ερέτριας Φαρσάλων. Προ της απολύσεως,τελέσθηκε το τεσσαρακονθήμερο ιερό μνημόσυνο υπέρ...
19 Νοεμβρίου, 2018 - 20:56
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2018 - 21:00

Αρχιερατικό Συλλείτουργο στην Ερέτρια Φαρσάλων

Διαδώστε:
Αρχιερατικό Συλλείτουργο στην Ερέτρια Φαρσάλων

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας συλλειτουργούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου και του επιχωρίου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμοθέου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ερέτριας Φαρσάλων.

Προ της απολύσεως,τελέσθηκε το τεσσαρακονθήμερο ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της μακαριστής Κωνσταντινιάς, μητρός του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Χριστοδούλου Κατσαντωνόπουλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων