11/10/2018 11/10/2018 Την ακολουθία των Εγκαινίων του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Τ.Κ. Ξυνονερίου αναμένεται να τελέσει το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος. Ως εκ τούτου, το εσπέρας της Παρασκευής 12 Οκτωβρίου και ώρα 5:00΄μ.μ., θα κομίσει μαρτυρικά λείψανα Αγίων της Εκκλησίας μας και στη συνέχεια, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του...
11 Οκτωβρίου, 2018 - 8:30

Εγκαίνια στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Ξυνονερίου

Διαδώστε:
Εγκαίνια στον Ι.Ν.  Αγίου Νικολάου Ξυνονερίου

Την ακολουθία των Εγκαινίων του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Τ.Κ. Ξυνονερίου αναμένεται να τελέσει το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος.
Ως εκ τούτου, το εσπέρας της Παρασκευής 12 Οκτωβρίου και ώρα 5:00΄μ.μ., θα κομίσει μαρτυρικά λείψανα Αγίων της Εκκλησίας μας και στη συνέχεια, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού των Εγκαινίων.
Ακολούθως και ώρα 6:30΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει της 16ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης στις Καπναποθήκες Καρδίτσης.
Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την ακολουθία των Εγκαινίων και την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τ.Κ. Ξυνονερίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων