07/12/2018 07/12/2018 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, κατόπιν αδείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, θα τελέσει στο Α΄ Κοιμητήριο Αθηνών επιμνημόσυνη δέηση στους τάφους του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Σεραφείμ και του μακαριστού Νικολάου Πλαστήρα, Πρωθυπουργού και Στρατηγού υπέρ αναπαύσεως των ψυχών αυτών, την...
07 Δεκεμβρίου, 2018 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 07/12/2018 - 18:35

Επιμνημόσυνη δέηση για τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ

Διαδώστε:
Επιμνημόσυνη δέηση για τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, κατόπιν αδείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, θα τελέσει στο Α΄ Κοιμητήριο Αθηνών επιμνημόσυνη δέηση στους τάφους του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Σεραφείμ και του μακαριστού Νικολάου Πλαστήρα, Πρωθυπουργού και Στρατηγού υπέρ αναπαύσεως των ψυχών αυτών, την οποία διοργανώνει ο Σύλλογος των Απανταχού εκ του Νομού Καρδίτσης Καταγομένων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων