24/11/2018 24/11/2018 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει την Θεία Λειτουργία την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, επί τη ιερά μνήμη της αγίας και ενδόξου μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης. Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 5:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού...
24 Νοεμβρίου, 2018 - 13:25

Εσπερινό κήρυγμα Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Εσπερινό κήρυγμα Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει την Θεία Λειτουργία την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, επί τη ιερά μνήμη της αγίας και ενδόξου μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 5:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού επί τη ιερά μνήμη του οσίου Στυλιανού του Παφλαγόνος στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, καθότι πανηγυρίζει το ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο αυτού.  Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο εσπερινό του κήρυγμα με θέμα: «Ερμηνεία στο κατά Ιωάννην ιερόν Ευαγγέλιον» στον ως άνω Ιερό Μητροπολιτικό Ναό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων