04/01/2019 04/01/2019 Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων (www.imthf.gr), στο facebook του Γραφείου Νεότητος και του Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως θα μεταδοθούν η ακολουθία του Όρθρου, η Θεία Λειτουργία και η ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού (6 Ιανουαρίου) την ημέρα των Θεοφανείων. Πιο συγκεκριμένα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 6 Ιανουαρίου...
04 Ιανουαρίου, 2019 - 17:26
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2019 - 17:27

Ζωντανά στο facebook οι ακολουθίες την ημέρα των Θεοφανείων στην Καρδίτσα

Διαδώστε:
Ζωντανά στο facebook οι ακολουθίες την ημέρα των Θεοφανείων στην Καρδίτσα

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων (www.imthf.gr), στο facebook του Γραφείου Νεότητος και του Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως θα μεταδοθούν η ακολουθία του Όρθρου, η Θεία Λειτουργία και η ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού (6 Ιανουαρίου) την ημέρα των Θεοφανείων. Πιο συγκεκριμένα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019, εορτή των Θεοφανείων θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Ακολούθως θα τελέσει την ιερά ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού. Μετά το πέρας αυτής και ώρα 12:00΄μ., θα μεταβεί στην αναρρυθμιστική λίμνη Καρδίτσης, προκειμένου να ευλογήσει τα ύδατα και να πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη κατάδυση του Τιμίου Σταυρού. Τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου, εορτή της συνάξεως του αγίου, ενδόξου, προφήτου, Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου, ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον ομώνυμο Ιερό Ναό Τ.Κ. Μοσχάτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων