23/11/2018 23/11/2018 Η ακολουθία του Εσπερινού της ιεράς Αγρυπνίας επί τη ιερά μνήμη του εν αγίοις πατρός ημών Γρηγορίου Ακραγαντίνων. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018, προέστη της ακολουθίας του Εσπερινού της ιεράς Αγρυπνίας, επί τη ιερά μνήμη του εν αγίοις πατρός ημών Γρηγορίου Ακραγαντίνων και ομίλησε στον Ιερό Ναό...
23 Νοεμβρίου, 2018 - 19:09

Η ακολουθία της ιεράς Αγρυπνίας επί τη μνήμη του αγίου Γρηγορίου Ακραγαντίνων

Διαδώστε:
Η ακολουθία της ιεράς Αγρυπνίας επί τη  μνήμη του αγίου Γρηγορίου Ακραγαντίνων

Η ακολουθία του Εσπερινού της ιεράς Αγρυπνίας επί τη ιερά μνήμη του εν αγίοις πατρός ημών Γρηγορίου Ακραγαντίνων. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018, προέστη της ακολουθίας του Εσπερινού της ιεράς Αγρυπνίας, επί τη ιερά μνήμη του εν αγίοις πατρός ημών Γρηγορίου Ακραγαντίνων και ομίλησε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Δαφνοσπηλιάς. Στον ως άνω Ιερό Ναό φυλάσσεται η τιμία κάρα του Αγίου, η οποία ετέθη προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων