02/01/2019 02/01/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, την Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019, ανήμερα της Δεσποτικής εορτής της περιτομής του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και της εορτής του Μεγάλου Βασιλείου, χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου, τέλεσε την Θεία Λειτουργία και ομίλησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Μετά την απόλυση, προέστη της...
02 Ιανουαρίου, 2019 - 17:35
Τελευταία ενημέρωση: 02/01/2019 - 17:16

Η εορτή του Μεγάλου Βασιλείου στη Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Η εορτή του Μεγάλου Βασιλείου στη Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, την Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019, ανήμερα της Δεσποτικής εορτής της περιτομής του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και της εορτής του Μεγάλου Βασιλείου, χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου, τέλεσε την Θεία Λειτουργία και ομίλησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Μετά την απόλυση, προέστη της Δοξολογίας επί τη ενάρξει του νέου πολιτειακού έτους. Ακολούθως και ώρα 11:15΄π.μ., μετέβη στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσης, όπου ευλόγησε την βασιλόπιτα και ευχήθηκε για την ονοματική του εορτή τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλειο Τσιάκο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων