17/11/2018 17/11/2018 Τεμάχιο του Ιερού λειψάνου του αγίου Λουκά του Ιατρού (προερχόμενο εκ της ιεράς μητροπόλεως Αργολίδος) θα υποδεχθούν τη Δευτέρα οι πιστοί της Καρδίτσας. Συγκεκριμένα η υποδοχή θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του ιερού ναού αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης στις 17.00, ενώ στις 18.00 θα ακολουθήσει ομιλία από τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο. Καθημερινά θα...
17 Νοεμβρίου, 2018 - 17:53

Ιερό Λείψανο του αγίου Λουκά στην Καρδίτσα

Διαδώστε:
Ιερό Λείψανο του αγίου Λουκά στην Καρδίτσα

Τεμάχιο του Ιερού λειψάνου του αγίου Λουκά του Ιατρού (προερχόμενο εκ της ιεράς μητροπόλεως Αργολίδος) θα υποδεχθούν τη Δευτέρα οι πιστοί της Καρδίτσας. Συγκεκριμένα η υποδοχή θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του ιερού ναού αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης στις 17.00, ενώ στις 18.00 θα ακολουθήσει ομιλία από τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο. Καθημερινά θα τελούνται πρωί και απόγευμα ιερές ακολουθίες, ενώ η αναχώρηση του ιερού θησαυρίσματος θα γίνει τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου. Ο εν λόγω ιερός ναός θα παραμένει ανοικτός από τις 7.30 το πρωί έως τις 22.00 το βράδυ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων