14/09/2018 11/10/2018 Η ανάπτυξη του προσκυνηματικού και περιηγητικού Τουρισμού στον νομό Καρδίτσας καθώς και θέματα για την ανάπτυξη του στο νομό και γενικότερα στην Μητροπολιτική Περιφέρεια, απασχόλησαν την συνάντηση του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεου, με τη Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρυσούλα Κατσαβριά. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα συνεργασίας το απόγευμα της Τρίτης 11 Σεπτεμβρίου...
14 Σεπτεμβρίου, 2018 - 10:26
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 11:17

Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος: Συνάντηση με βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ για τον προσκυνηματικό τουρισμό

Διαδώστε:
Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος: Συνάντηση με βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ για τον προσκυνηματικό τουρισμό

Η ανάπτυξη του προσκυνηματικού και περιηγητικού Τουρισμού στον νομό Καρδίτσας καθώς και θέματα για την ανάπτυξη του στο νομό και γενικότερα στην Μητροπολιτική Περιφέρεια, απασχόλησαν την συνάντηση του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεου, με τη Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρυσούλα Κατσαβριά.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα συνεργασίας το απόγευμα της Τρίτης 11 Σεπτεμβρίου 2018, στο γραφείο του Σεβασμιώτατου.

Η συνεργασία θα συνεχισθεί για την καλύτερη ανάδειξη και προβολή των σπουδαίων εκκλησιαστικών μνημείων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων