23/01/2019 23/01/2019 Το πρωί της Τρίτης 22 Ιανουαρίου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας τιμά την μνήμη του Αγίου Αποστό9λου Τιμοθέου, στην πόλη της Καρδίτσας τελέστηκε Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο. Του σειλείτουργου προεξήρχε ο άγων τα ονομαστήρια του Σεβ. Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, και συμμετείχαν επίσης οι Μητροπολίτες Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, Καισαριανής κ. Δανιήλ,...
23 Ιανουαρίου, 2019 - 20:36

Με λαμπρότητα τα ονομαστήρια του Μητρ. Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμοθέου

Διαδώστε:
Με λαμπρότητα τα ονομαστήρια του Μητρ. Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμοθέου

Το πρωί της Τρίτης 22 Ιανουαρίου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας τιμά την μνήμη του Αγίου Αποστό9λου Τιμοθέου, στην πόλη της Καρδίτσας τελέστηκε Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο. Του σειλείτουργου προεξήρχε ο άγων τα ονομαστήρια του Σεβ. Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, και συμμετείχαν επίσης οι Μητροπολίτες Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, Καισαριανής κ. Δανιήλ, Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, Κερκύρας κ. Νεκτάριος, Ζιχνών κ. Ιερόθεος, Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, Ιλίου κ. Αθηναγόρας, Κηφισίας κ. Κύριλλος, Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος και Σταγών και Μετεωρών κ. Θεόκλητος και Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων