31/10/2018 31/10/2018 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη σε σχολικές μονάδες της Μητροπολιτικής Περιφερείας. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018, επισκέφθηκε το Γυμνάσιο Ευϋδριου, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Λεονταρίου, κατόπιν προσκλήσεως του Συλλόγου των καθηγητών και των μαθητών. Σε αυτά είχε σύντομη και εποικοδομητική συζήτηση με τους μαθητές, ενώ προσέφερε στους μαθητές της...
31 Οκτωβρίου, 2018 - 17:30

Ο Μητρ.Τιμόθεος σε σχολικές μονάδες

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Τιμόθεος σε σχολικές μονάδες

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη σε σχολικές μονάδες της Μητροπολιτικής Περιφερείας. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018, επισκέφθηκε το Γυμνάσιο Ευϋδριου, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Λεονταρίου, κατόπιν προσκλήσεως του Συλλόγου των καθηγητών και των μαθητών.

Σε αυτά είχε σύντομη και εποικοδομητική συζήτηση με τους μαθητές, ενώ προσέφερε στους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου από μια Καινή Διαθήκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων