25/01/2019 25/01/2019 Παρουσία του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεου, του  καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ Εφραίμ και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα η εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Καρδίτσας, για την βράβευση νέων φοιτητών και των πολυτέκνων μητέρων. Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε με την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και την υποστήριξη της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου στο ξενοδοχείο Κιέριον....
25 Ιανουαρίου, 2019 - 14:36

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση για τους Πολύτεκνους στην Καρδίτσα

Διαδώστε:
Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση για τους Πολύτεκνους στην Καρδίτσα

Παρουσία του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεου, του  καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ Εφραίμ και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα η εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Καρδίτσας, για την βράβευση νέων φοιτητών και των πολυτέκνων μητέρων. Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε με την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και την υποστήριξη της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου στο ξενοδοχείο Κιέριον. Φοιτητές που κατάφεραν να εισαχθούν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας καθώς και πολύτεκνες μητέρες έλαβαν χρηματικά βραβεία από τον Γέροντα Εφραίμ ο οποίος είναι επίτιμο μέλλον του συλλόγου των πολυτέκνων Καρδίτσας από το 2016. Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ Τιμόθεος και ο Γέροντας Εφραίμ στις ομιλίες τους αναφέρθηκαν στην σημαντική προσφορά της πολύτεκνης οικογένειας στο γένος απευθύνοντας μηνύματα πνευματικά και ενισχυτικά για τους πολυτέκνους. Είναι γεγονός ότι για άλλη μια φορά η εκκλησία απέδειξε ότι στέκεται δίπλα στην πολύτεκνη οικογένεια μέσα στην κρίση, επιβραβεύοντας τον καλόν αγώνα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν τοπικοί παράγοντες, σύλλογοι και άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών.

 

 

Φωτογραφικό υλικό:  Νέος Αγώνας Καρδίτσας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων