19/12/2018 19/12/2018 Ιερά Αγρυπνία στην ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών θα τελέσει ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση της τοπικής Μητρόπολης αναφέρει τα εξής: “Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου 2018, θα μεταβεί στην Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου, όπου θα μετάσχει στην ιερά Αγρυπνία επί...
19 Δεκεμβρίου, 2018 - 20:40
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2018 - 20:23

Στη Μητρόπολη Τρίκκης ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Στη Μητρόπολη Τρίκκης ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος

Ιερά Αγρυπνία στην ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών θα τελέσει ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση της τοπικής Μητρόπολης αναφέρει τα εξής: “Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου 2018, θα μεταβεί στην Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου, όπου θα μετάσχει στην ιερά Αγρυπνία επί τη ιερά μνήμη του εν αγίοις πατρός ημών Ιγνατίου του Θεοφόρου, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου”.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΑΣ [email protected]

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων