11/10/2018 11/10/2018 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου, το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς μας Μητροπόλεως διοργανώνει συνάξεις των ενοριακών Κατηχητικών Συναντήσεων με θέμα: «Κατηχητικό στο Κονγκό». Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και ώρα 12:00΄μ., θα πραγματοποιηθεί η πρώτη στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, την οποία θα παρακολουθήσουν οι ενοριακές...
11 Οκτωβρίου, 2018 - 8:32

Συνάξεις Κατηχητικών από τον Μητρ. κ. Τιμόθεο

Διαδώστε:
Συνάξεις Κατηχητικών από τον Μητρ. κ. Τιμόθεο

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου, το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς μας Μητροπόλεως διοργανώνει συνάξεις των ενοριακών Κατηχητικών Συναντήσεων με θέμα: «Κατηχητικό στο Κονγκό».
Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και ώρα 12:00΄μ., θα πραγματοποιηθεί η πρώτη στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, την οποία θα παρακολουθήσουν οι ενοριακές Κατηχητικές Συναντήσεις του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, των Ιερών Ναών Ζωοδόχου Πηγής, Αγίου Αλεξάνδρου, Αγίου Γεωργίου και της «Χριστιανικής Αγωγής».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων