07/11/2018 07/11/2018 Την ανώτατη τιμητική διάκριση της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, τον Χρυσό Σταυρό του Αγίου Σεραφείμ, απένειμε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος στον κ. Μιχαήλ Πετσούλα για την ποικίλη προσφορά, αγάπη και ευλάβειά του στο Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Νικολάου Βουναίνης. Η τελετή της απονομής πραγματοποιήθηκε στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Προσκυνήματος παρουσία του Αρχιμανδρίτου...
07 Νοεμβρίου, 2018 - 17:25

Τιμητική διάκριση σε δωρητή στη Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Τιμητική διάκριση σε δωρητή στη Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος

Την ανώτατη τιμητική διάκριση της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, τον Χρυσό Σταυρό του Αγίου Σεραφείμ, απένειμε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος στον κ. Μιχαήλ Πετσούλα για την ποικίλη προσφορά, αγάπη και ευλάβειά του στο Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Νικολάου Βουναίνης.

Η τελετή της απονομής πραγματοποιήθηκε στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Προσκυνήματος παρουσία του Αρχιμανδρίτου π. Αμφιλοχίου Παπανδρέου, Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς  Μητροπόλεως, του Αρχιμανδρίτου π. Τιμοθέου Μπατέλη, Υπευθύνου του Ιερού Προσκυνήματος και της οικογενείας του τιμωμένου προσώπου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων