15/11/2018 15/11/2018 Τεμάχιο του Τιμίου Ξύλου, που φυλάσσεται στο Τροβάτο της Ιεράς Μητρόπολης Καρπενησίου, αναμένεται να υποδεχθεί το Μουζάκι, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων. Η τελετή υποδοχής αναμένεται το Σάββατο 17 Νοεμβρίου και ώρα 5 μ.μ., μπροστά από το Δημαρχειακό Μέγαρο Μουζακίου, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Τιμοθέου , Ιερέων, Αρχών...
15 Νοεμβρίου, 2018 - 10:07

Το Μουζάκι υποδέχεται το Τίμιο Ξύλο

Διαδώστε:
Το Μουζάκι υποδέχεται το Τίμιο Ξύλο

Τεμάχιο του Τιμίου Ξύλου, που φυλάσσεται στο Τροβάτο της Ιεράς Μητρόπολης Καρπενησίου, αναμένεται να υποδεχθεί το Μουζάκι, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

Η τελετή υποδοχής αναμένεται το Σάββατο 17 Νοεμβρίου και ώρα 5 μ.μ., μπροστά από το Δημαρχειακό Μέγαρο Μουζακίου, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Τιμοθέου , Ιερέων, Αρχών και Πιστών.

Θα ακολουθήσει Λιτάνευσις εντός τη πόλης του Μουζακίου, συνοδεία της Φιλαρμονικής μέχρι τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 21 Νοεμβρίου.
Στη συνέχεια θα τελεσθεί εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων