18/11/2018 18/11/2018 Το Τίμιο Ξύλο- προερχόμενο από την ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου- υποδέχθηκαν χθες οι πιστοί στο Μουζάκι (Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων). Επικεφαλής της λιτανευτικής πομπής που κατέληξε στον ιερό ναό κοιμήσεως Θεοτόκου Μουζακίου ήταν ο επιχώριος Μητροπολίτης κύριος Τιμόθεος. Καθημερινά θα τελούνται πρωί και απόγευμα ιερές ακολουθίες, ενώ το πολύτιμο κειμήλιο θα αναχωρήσει την Τετάρτη το...
18 Νοεμβρίου, 2018 - 9:20
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2018 - 9:21

Το Τίμιο Ξύλο στο Μουζάκι

Διαδώστε:
Το Τίμιο Ξύλο στο Μουζάκι

Το Τίμιο Ξύλο- προερχόμενο από την ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου- υποδέχθηκαν χθες οι πιστοί στο Μουζάκι (Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων). Επικεφαλής της λιτανευτικής πομπής που κατέληξε στον ιερό ναό κοιμήσεως Θεοτόκου Μουζακίου ήταν ο επιχώριος Μητροπολίτης κύριος Τιμόθεος. Καθημερινά θα τελούνται πρωί και απόγευμα ιερές ακολουθίες, ενώ το πολύτιμο κειμήλιο θα αναχωρήσει την Τετάρτη το απόγευμα (17.00). Ο ναός παραμένει καθημερινά ανοικτός από τις 7 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων