23/03/2023 23/03/2023 Tο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Αιμοδοσίας της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων «Ο Άγιος Νεομάρτυς Κωνσταντίνος ο εν Καππούα (Καππά) Καρδίτσης μαρτυρήσας» πραγματοποίησε Εθελοντική Αιμοληψία σήμερα, Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας. Η προσέλευση κληρικών και λαϊκών...
23 Μαρτίου, 2023 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2023 - 21:31

11η Αιμοληψία στην Καρδίτσα από το Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Αιμοδοσίας της Μητροπόλεως

Διαδώστε:
11η Αιμοληψία στην Καρδίτσα από το Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Αιμοδοσίας της Μητροπόλεως

Tο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Αιμοδοσίας της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων «Ο Άγιος Νεομάρτυς Κωνσταντίνος ο εν Καππούα (Καππά) Καρδίτσης μαρτυρήσας» πραγματοποίησε Εθελοντική Αιμοληψία σήμερα, Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας.

Η προσέλευση κληρικών και λαϊκών κρίθηκε ικανοποιητική, συγκεντρώθηκε ένας αριθμός φιαλών που θα καλύψει ανάγκες συνανθρώπων μας.

Το Ίδρυμα Αιμοδοσίας, όλον αυτόν τον καιρό της λειτουργίας του, παρέχει αίμα σε πολλούς αδελφούς μας. Η διάθεση αίματος στους έχοντες ανάγκη αδελφούς μας είναι πάντοτε άμεση.

Ωστόσο, οφείλουμε να κατανοήσουμε το όφελος αυτής της θεάρεστης διακονίας και να ευαισθητοποιηθούμε όλοι μας.

Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς  Μητροπόλεως π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου μεταφέροντας τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου ευχαρίστησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας και τον Διευθυντή κ. Αθανασίου για την άριστη συνεργασία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων