30/11/2023 30/11/2023 Την τρίτη διανομή ζωοτροφών πραγματοποίησε χθες, Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων για να στηρίξει τους κτηνοτρόφους των περιοχών που δοκιμάστηκαν μετά την μεγάλη καταστροφή της πλημμύρας Daniel, προσφέροντας 65 τόνους ζωοτροφών μέσω του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου. “Η κτηνοτροφία αποτελεί τον πρωτογενή τομέα οικονομίας. Ο τομέας αυτός υπέστη καταστροφή καθώς ολόκληρες κτηνοτροφικές...
30 Νοεμβρίου, 2023 - 10:06
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2023 - 10:00

65 τόνους ζωοτροφών διένειμε η Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος σε κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον Daniel

Διαδώστε:
65 τόνους ζωοτροφών διένειμε η Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος σε κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον Daniel

Την τρίτη διανομή ζωοτροφών πραγματοποίησε χθες, Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων για να στηρίξει τους κτηνοτρόφους των περιοχών που δοκιμάστηκαν μετά την μεγάλη καταστροφή της πλημμύρας Daniel, προσφέροντας 65 τόνους ζωοτροφών μέσω του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου.

“Η κτηνοτροφία αποτελεί τον πρωτογενή τομέα οικονομίας. Ο τομέας αυτός υπέστη καταστροφή καθώς ολόκληρες κτηνοτροφικές μονάδες χάθηκαν…. τα εναπομείναντα ζώα αλλά και οι κτηνοτρόφοι χρειάζονται την άμεση στήριξη μας”, τονίζει στην ανακοίνωσή του το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο.

Στη διανομή στις εγκαταστάσεις της Κόκκινης Εκκλησίας παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, ο οποίος μοίρασε 65 τόνους καλαμπόκι και κριθάρι σε 117 κτηνοτρόφους.

Οι κτηνοτρόφοι ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο για την έμπρακτη συμπαράσταση του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων