18/02/2024 21/02/2024 Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου 2024 η 6η κατά σειρά από τις διεπιστημονικές ομιλίες – συζητήσεις, που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη και διεξάγονται στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αγίων Σοφίας, Ιωάννου Χρυσοστόμου και Σπυρίδωνος Καρδίτσης. Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο κ. Γεώργιος...
18 Φεβρουαρίου, 2024 - 16:04
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2024 - 13:14

6η Διεπιστημονική ομιλία-συζήτηση στην Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων

Διαδώστε:
6η Διεπιστημονική ομιλία-συζήτηση στην Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων

Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου 2024 η 6η κατά σειρά από τις διεπιστημονικές ομιλίες – συζητήσεις, που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη και διεξάγονται στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αγίων Σοφίας, Ιωάννου Χρυσοστόμου και Σπυρίδωνος Καρδίτσης.

Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο κ. Γεώργιος Κίσσας, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Πώς επηρεάζει η σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας, τη συμπεριφορά μας, αλλά και τις επιλογές μας;».

Προ της εκδηλώσεως πραγματοποιήθηκε η ακολουθία του Εσπερινού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων