11/04/2022 11/04/2022 Ξεκίνησαν οι εργασίες για την πλήρη αποκατάσταση του Κέντρου Κοινωνικών Δραστηριοτήτων Καρδίτσης, μετά την ένταξη στο ΕΣΠΑ Θεσσαλονίκης, και τη στήριξη του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κωνσταντίνου Αγοραστού. Το κτήριο αυτό, πλησίον του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Καρδίτσης, θα λειτουργήσει για την στήριξη του Προνοϊακού και Φιλανθρωπικού Έργου της Ιεράς Μητρόπολης. Για τον λόγο αυτό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης...
11 Απριλίου, 2022 - 16:27
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2022 - 15:37

Αγιασμός για την έναρξη εργασιών αποκατάστασης Κέντρου Κοινωνικών Δραστηριοτήτων Καρδίτσης

Διαδώστε:
Αγιασμός για την έναρξη εργασιών αποκατάστασης Κέντρου Κοινωνικών Δραστηριοτήτων Καρδίτσης

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την πλήρη αποκατάσταση του Κέντρου Κοινωνικών Δραστηριοτήτων Καρδίτσης, μετά την ένταξη στο ΕΣΠΑ Θεσσαλονίκης, και τη στήριξη του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κωνσταντίνου Αγοραστού.

Το κτήριο αυτό, πλησίον του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Καρδίτσης, θα λειτουργήσει για την στήριξη του Προνοϊακού και Φιλανθρωπικού Έργου της Ιεράς Μητρόπολης.

Για τον λόγο αυτό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και  Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, το Σάββατο 9 Απριλίου 2022 τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη των εργασιών.

Παρέστησαν οι αξιότιμος κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας, Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Καρδίτσης, αξιοτ. κ. Ασημίνα Σκόνδρα, Βουλευτής Καρδίτσης, αξιοτ. κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, αξιοτ. κ. Κωνσταντίνος Νούσιος, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καρδίτσης, αξιοτ. κ. Δημήτριος Αναγνωστόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, αξιοτ. κ. Βασίλειος Τσιάκος, Δήμαρχος Καρδίτσης, αξιοτ. κ. Περιφερειακοί Σύμβουλοι, αξιοτ. κ. Δημήτριος Κουτρουμάνος, Ειδικός Σύμβουλος Περιφέρειας Θεσσαλίας, η αξιοτ. κ. Διευθυντής Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Καρδίτσας, οι εργολήπτες, κληρικοί της Ιεράς  Μητρόπολης και συμπολίτες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων